This blog is Ninjas blog. Ninja likes it.

This blog is Ninjas blog. Ninja likes it.

tiistai 3. helmikuuta 2009

kulunut viikko

Kaikenlaista on taas tapahtunut. Viikko oli Ninjalle aikamoista pyöritystä, koska Ilari oli puolet viikosta Ruotsissa ja minä taasen toisen puolikkaan. Osa öistä meni siis anoppilassa kyläillessä ja vanhan Monni-vaarin kanssa luita syödessä. On todella mukava, kun Ninjalla on niin hyvä hoitopaikka, jossa sitä rakastetaan ja muistetaan helliä joka käänteessä. Itsellekin on helpompi lähteä reissuun kun tietää, että koirasta pidetään erinomaista huolta.

Viime keskiviikkona ja tänään Ninsku pääsi leikkimään koirapuiston Olgan ja Roccon kanssa, ja leikit olivatkin oikein mukavia ja villejä. Harmi kun kamera ei sattunut mukaan, telmivistä bulleista olisi saanut mainioita kuvia. Kelit ovat onneksi olleet nyt viikon ajan hyvät, joten ulkoilu on ollut kaikkien kannalta mukavaa. Paukkupakkasilla Ninjan pitäisi käyttää takkia, koska sillä ei ole aluskarvaa, mutta takin kanssa kävelystä ei meinaa tulla mitään. Ninja vetää kylkimyyryä pitkin ja poikin ruusupensaita, autonvieriä, lumihankia ja talonseiniä... mitäpä neuvokas bullityttömme ei tekisi saadakseen rotsia niskasta pois :P

Tällä viikolla suunnitelmissa on mennä katsomaan Ninjan siskontyttöä Berttaa, joka ainakin kuvien perusteella näyttää oikein tomeralta tirriäiseltä.

Ei kommentteja: