This blog is Ninjas blog. Ninja likes it.

This blog is Ninjas blog. Ninja likes it.

maanantai 9. helmikuuta 2009

8.2.

Moi,
taas on kirjoittelut jääneet. Viime viikon torstaina olimme aamusta leikkimässä Olgan kanssa puistossa ja illasta kävin katsomassa Ninjan siskontyttöä Berttaa, joka oli todella reipas ja nätti nuori neiti. Neidillä oli kovin terävät hampaat ja lempinimi Nitoja oli ihan paikallaan, sukassanikin oli lahjakkaasti reikiä vierailuni jäljilä :)

Perjantaina Ninja kävi taas terrorisoimassa anoppilaa ja lauantaina teimme retken Tikkurilaan. Siellä Ninja tapasi sattumalta ihan uuden kaverin, sekarotuisen uroksen, jonka kanssa leikit sujuivat oikein hyvin. Viikonloppuna Ilari teki ulkofileestä sapuskaa, ja Ninja meinasi tukka revetä päästä kun se sai iänikuisten nappuloiden sijasta lihaskalvoja ja hieman lihaa. Nämä herkut eivät kyllä kauaa kupissa pahentuneet :)

Tänään olimme aamusta lenkillä nauttimassa ihanasta ilmasta ja tokoilulistalla oli liikkeestä maahanmeno ja paikallaanolo. Ninjaa inhotti kovasti maassamakaaminen, mutta siitä huolimatta reenit menivät hyvin. Ohituksia myös harjoittelimme ja nekin toimivat oikein hyvin. Huomenna olisi tarkoitus mennä eläinlääkiksen arkitokotreeneihin, joissa myös harjoitellaan paikallaolo.

Ei kommentteja: